Ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος φίλων του αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου ιδρύθηκε από ανθρώπους που νοιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν για την υπόθεση του καρκίνου ώστε να απαλύνουν τον πόνο, την αγωνία και την αμηχανία που σκορπά στους ανθρώπους και στις οικογένειες τους.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από άτομα που υπηρέτησαν στο Θεαγένειο, παλαιούς συνεργάτες του καθηγητή και ιδρυτή του Νοσοκομείου Αλέξανδρου Συμεωνίδη, οι οποίοι για να τιμήσουν το έργο του μεγάλου αυτού επιστήμονα έδωσαν στο σύλλογο το όνομα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ».

Ο σύλλογος, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία και προσφορά του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου, έχει θέσει ως βασικό σκοπό του να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, εργάζεται για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου, ως νοσηλευτικού και ερευνητικού ιδρύματος, που εξειδικεύεται στην έρευνα, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρονται το στεγαστικό και η ανάπτυξη σχέσεων και θεσμοθέτηση ανταλλαγών ιατρικού-επιστημονικού προσωπικού μεταξύ του Νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ και παρεμφερών ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Η αποτελεσματικότητα των δράσεων του Συλλόγου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση των όλων των ιατρών και των στελεχών του Νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  Πρόεδρος

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Αντιπρόεδρος

ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γεν. Γραμματέας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Ταμίας

ΤΖΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ Μέλος

ΡΟΚΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Μέλος

ΛΙΑΓΚΑ ΑΡΓΥΡΟ Μέλος

 

Υπεύθυνη Ιστοσελίδας και Κοινωνικών Δικτύων ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ