Παραλαβή επιταγής

 

Χθες Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου,σε μια λιτή εκδήλωση στο Μακεδονία Παλλάς, οι ιθύνοντες της διοργάνωσης του 4ου φιλανθρωπικού αγώναυ «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο παρέδωσαν την επιταγή των 15.360 ευρώ στους τρεις συλλόγους «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Είναι το συνολικό ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τους χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας που έτρεξαν ή περπάτησαν «χωρίς τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, για την ενίσχυση δηλαδή των τριών παραπάνω Συλλόγων!

Εκφράζοντας την ικανοποίηση μας ως Σύλλογος Φίλων Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ευχαριστούμε θερμότατα όλους και όλες όσοι και όσες βοήθησαν άμεσα και έμμεσα στην επίτευξη αυτού του «καλού σκοπού».

Στην σημερινή εκδήλωση στο Μακεδονία Παλάς, βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που από τη πλευρά του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη προοπτική για το αθλητισμό και τον πολιτισμό, εύχομαι την επόμενη χρονιά να πραγματοποιηθεί το αδιαχώρητο στη Νέα Παραλία».