Χθες

Χθες, Τρίτη 9 Ιουνίου, ζήσαμε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με πολύ γέλιο, όσοι και όσες βρεθήκαμε στον Ξενώνα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο
.
Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον πολυδραστήριο Dionisis Zafiridis, την αεικίνητη και πάντα χαμογελαστή Evanthia Stavrou του Πολυχώρου πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΦΙΞ in art παρουσίασε μια παράσταση street Theater,την οποία απόλαυσαν οι ασθενείς, οισυνοδοί αλλά και το προσωπικό του Ξενώνα, μαζί με την Προϊσταμένη Sandy Ioannou .
Στην παράσταση αυτή δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες κλόουν, ο Xabier Iribarren και ο Guillaume Vermette, που φιλοξενούνται από το Φιξ in art και δραστηριοποιούνται, εθελοντικά στους χώρους φιλοξενίας των Προσφύγων (Διαβατά, Ειδομένη), μας παρουσίασαν με μοναδικό εκπληκτικό τρόπο σκηνές… καθημερινής τρέλας, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο, ώστε να χειροκροτούμε ενθουσιασμένοι, σαν μικρά παιδιά.
Μάλιστα, μέσα σ’ αυτό χαρούμενο και φιλικό κλίμα κάποιοι δεν αρνήθηκαν να πάρουν μέρος σ’ αυτή την ξεκαρδιστική διαδικασία και μεταξύ αυτών και… η πρόεδρος μας Καίτη Κοντοπούλου, που δεν δίστασε να κάνει ..σέρφιγκ… στο τσιμέντο. Από τα μέλη του Συλλόγου μας παρούσες ήταν η Ελένη Κετικίδου, η Βήθη Κανούτα και η ταμίας μας, η Έφη Τσιτσιόβα!!
Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και ευχαριστούμε το Φιξ in art και τους συνεργάτες του που πάντα πρόθυμοι συνεργάζονται μαζί μας, εθελοντικά, κάθε φορά που τους προσκαλούμε.