Μια πολύ όμορφη

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με καλή διοργάνωση, ήταν η ολοήμερη αποκριάτικη εκδήλωση του Thess Mama Thessmama Masquerade – Ξε-δίνουμε για καλό σκοπό, για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Θεαγενείου - Κοινωνικό Ογκολογικό Ιατρείο, που έγινε στον Πολυχώρο Τεχνης και πολιτισμού ΦΙΞ in art.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 η ώρα το απόγευμα μεγάλοι/ες και, κυρίως, μικροί και μικρές συμμετείχαν σε πάρα πολλές
δράσεις, με πολύ κέφι και μουσική!
Υπήρχαν στη μεγάλη μας παρέα οι Dromocosmicas (ακροβάτες, ξυλοπόδαροι), η Thessaloniki Gospel Band, η Ζουζουνοπαρέα, ο ταχυδακτυλουργός, χορευτικές ομάδες (παραδοσιακές και ethnic), κλόουν, face painting "colorful brushes", και πολλά δημιουργικά εργαστήρια!
Σ' αυτή την υπέροχη και όμορφη φιέστα, ξε-δώσαν μικροί καθώς, όπως σχολιάζει και ένας πατέρας η εκδήλωση δεν ήταν... παιδότοπος που φέρνει κανείς το παιδί και το παρκάρει αλλά τα παιδιά συμμετείχαν σε ποικίλεςς δράσεις και το πιο σημαντικό το ευχαριστήθηκαν.
¨Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά ζωγραφίσαν τρισδιάστατα, έφτιαξαν όμορφες φατσούλες σε μπαλόνια, ετοίμασαν το χαρταετό τους για αύριο, έβαψαν τα μουτράκια τους και, βέβαια , χορέψανε με τη ψυχή τους! Επίσης,το διατροφολεωφορείο ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στη μεσογειακή διατροφή !!

Όλες αυτές οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χάρη στη συμμετοχή συμμετείχαν ομάδων εθελοντών με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Θεαγενείου - Κοινωνικό Ογκολογικό Ιατρείο.
Ξε-δώσαμεκαι το πιο σημαντικό...Μπράβο μας!.