Είναι βέβαιο πια

Είναι βέβαιο πια, ότι οι Θεσσαλονικείς...αγαπούν την Όπερα!!!

Υπέροχη βραδιά καταπληκτικοί συντελεστές και καταπληκτικός....αναρίθμητος κόσμος, σήμερα το βράδυ για να παρακολουθήσει τη δεύτερη παράσταση στο 1ο Φεστιβάλ Όπερας Θεσσαλονίκης, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς. Η πασίγνωστη Όπερα “Carmen” του G. Bizet αποτέλεσε πόλο έλξης για ακόμη περισσότερους ανθρώπους που, στην κυριολεξία, διαγκωνίστηκαν για μια θέση στο Ρωμαϊκό Ωδείο, ώστε πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και, δυστυχώς, πάρα πολλοί φίλοι έφυγαν απογοητευμένοι.
Το Φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο με την ¨Όπερα “Dido and Aeneas” του H. Purcell στη Ρωμαϊκή Αγορά και ολοκληρώνεται με τη “Norma” του V. Bellini, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι το 1ο Φεστιβάλ Όπερας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί η ομάδα Skull of Yorick Productions και το ΦΙΞ in art σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα δοθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που επιτελεί, εδώ και χρόνια με την ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ογκολογικού Ιατρείου, ο Συλλόγος Φίλων αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεαγένειο “Αλέξανδρος Συμεωνίδης”.