Αποτελέσματα << Τρέξε χωρίς τερματισμό >>

Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Καίτη Κοντοπούλου, συγκινημένη, από την τεράστια συμμετοχή των συνανθρώπων μας, στον αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», στέλνει σε όλους και όλες, που με οποιονδήποτε τρόπο, συμμετείχαν στη δράση των 50 ωρών, το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:

"Η αυλαία του 4ου «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» έπεσε ,χθες, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, με τη λήξη και την απονομή των επάθλων στους νικητές!

Από το βράδυ της Πέμπτης 21/9 και για πενήντα ολόκληρες ώρες, χιλιάδες δρομείς έτρεχαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό, καλύπτοντας χιλιόμετρα και προσφέροντας χρήματα στους δύο συλλόγους Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης και Σύλλογος Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο,Αλέξανδρος Συμεωνίδης.
Στην διάρκεια αυτή, μικροί και μεγάλοι, παιδιά, οικογένειες, μητέρες με καροτσάκια αλλά και δρομείς κάλυψαν πολλά χιλιόμετρα ώστε να δημιουργήσουν ρεκόρ στην ιστορία του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», καθώς με τη συμπλήρωση του αγώνα, όλοι οι μετέχοντες κατέγραψαν 30721 χλμ. που σημαίνει ότι συγκεντρώθηκαν 15360,5 ευρώ για την ενίσχυση των δύο συλλόγων της πόλης μας.

Οι συμπολίτες μας αναδείχτηκαν, για ακόμη μία φορά, πρωταθλητές, στην Αλληλεγγύη και στον Εθελοντισμό, που είναι στοιχεία μιας υγιούς, ακόμη, Κοινωνίας, και παρά την όποια μορφή κρίσης βιώνουμε, σε διάφορα επίπεδα, ευτυχώς, εξακολουθούν να συμπαραστέκονται και να ενισχύουν κάθε αγώνα που γίνεται, για καλό σκοπό!!

Γι’ αυτό, αν όπως λέμε, οι λέξεις έχουν δύναμή, δεν φθάνει, μόνο, η λέξη «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» και μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρούμε αντίστοιχες λέξεις για να εκφράσουμε τη μεγάλη μας συγκίνηση, την ευγνωμοσύνη μας αλλά και την απέραντη χαρά μας, καθώς, στο διάστημα της δράσης 50 ωρών, παρακολουθήσαμε το ρεκόρ συμμετοχής των συμπολιτών μας που, ολοπρόθυμα, ανταποκρίθηκαν, ως συμπαραστάτες, στο κάλεσμα για ενίσχυση της εθελοντικής μας δράσης, στο αγώνα ενάντια στο καρκίνο και στην ανακούφιση των ασθενών στο ΑΝΘ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.

Ωστόσο, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς που στήριξαν το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» και με κάθε τρόπο βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, το Αθλητικό σωματείο Ερμής 1877 και κυρίως για την ανιδιοτελή προσφορά τους την κα Σοφία Κεδε τον κο Γιάννη Νικολαου.

Επίσης ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως, το Χρυσό Ολυμπιονίκη μας Ι. Μελισσανίδη που δεν έμεινε μόνο στο ρόλο του ως πρεσβευτή του "Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, αλλά "έγραψε" και χιλιόμετρα στον αγώνα αλλά και τον Γ. Καπουτζίδη για την ενεργή συμμετοχή του και στην παρουσίαση των εκδηλώσεων, αλλά γιατί φόρεσε τα αθλητικά του και γύρισε πολλές φορές την κυκλική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου για να συνδράμει και αυτός φέροντας στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε!

 

http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1141070/trexe-horis-termatismo-30721-hiliometra-me-153605-eyro-prosforas