Μια πολύ όμορφη βραδιά

Μια πολύ όμορφη βραδιά, χθες, Σάββατο 18 Ιουνίου, με πολύ κέφι και πολύ τραγούδι από την εξαιρετική Anna Mpalaska και τους συνεργάτες της, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης για τη στήριξη του έργου και την ενίσχυση της δράσης του Σύλλογος Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο,Αλέξανδρος Συμεωνίδης και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που απόλαυσε υπέροχα τραγούδια ξένης αλλά σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, την πολύτιμη συνδρομή της πολιτιστικής ομάδας του εναλλακτικού τεχνοποιείου ΦΙΞ in art. Σημαντική στην πραγματοποίηση της συναυλία ήταν και η συμβολή των κοριτσιών Fotini Fashion.
Ευχαριστούμε θερμά, από την καρδιά μας, όλους και όλες που συνεργάστηκαν, αφιλοκερδώς, και στα πλαίσια του εθελοντισμού, για την πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής μουσικής παράστασης αλλά και όλου/ες που την παρακολούθησαν συμμετέχοντας στη χαρά και τον ε ενθουσιασμό μας!!