Συνέντευξη Τύπου << Τρέξε χωρίς Τερματισμό>>

 

Σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 11:00, στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, η Οργανωτική Επιτροπή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα, οργάνωσε συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση του αγώνα που θα γίνει στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. 

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες, ο εκπρόσωπος εκπρόσωπος Περιφερέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλος, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και μεγάλος πρεσβευτής του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» Ιωάννης Μελισσανίδης, η Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μεβγάλ, μεγάλης χορηγού του αγώνα Μαίρη Χατζάκου, καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων για τους οποίους γίνεται ο αγώνας, Καίτη Κοντοπούλου από τον «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο», και Έλενα Γούση από τον «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».

Όλοι/ες οι συμμετάσχοντες/ουσες που πήραν το λόγο, τόνισαν μεταξύ άλλων, τη μεγάλη σημασία αυτού του φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται μέσα από τον αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» τόσο για και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ιδιαίτερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης όσο και για την ενίσχυση της κουλτούρας της συμμετοχής και της προσφοράς μέσω αυτής.

Ειδικότερα, όμως, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης που είναι ο πρεσβευτής του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ιδιαίτερα πρόθυμος και ευγενικός, , στην ομιλία του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνον να γίνει πρεσβευτής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, γιατί, πάντοτε είναι πρόθυμος να συμβάλει σε φιλανθρωπικές προσπάθειες που στηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και γιατί ο αγώνας γίνεται στην πόλη του, στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, γεγονός που τον κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο για την υλοποίηση αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού.

 Μάλιστα, απευθύνοντας μήνυμα προς τους συμπολίτες μας, μας προέτρεψε να πάρουμε μέρος στο "Τρέξε Χωρίς Τερματισμό" και να στηρίξουμε. με κάθε τρόπο τους δύο συλλόγους της πόλης!!

Παράλληλα, σε ιδιαίτερη επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Καίτη Κοντοπούλου, η οποία αφού τον ενημέρωσε για τους σκοπούς του Συλλόγου μας, έδειξε ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον προκειμένου να στηρίξει, το έργο και τις δράσεις του με όποιον τρόπο μπορεί!

Δείτε τη Συνέντευξη Τύπου ΕΔΩ